Aktivitus är ny partner till Rumble

aktivitus-bild

Kan med stor glädje berätta att Aktivitus är ny partner till Sthlm Rumble!

Hos Aktivitus kan du som motionär eller elit få din träning och din nuvarande fysik analyserad och testad. Väl testad och analyserad ger Aktivitus dig råd om hur du kan förbättra och effektivisera din träning – på alla nivåer. Du får tydlig rådgivning i träningsfrågor och hjälp att planera din träning för att nå dina mål. Något alla borde göra! Aktivitus har alltid ett vetenskapligt men samtidigt 100% individanpassat synsätt på träning. Vi ger inte generella råd utan att ha kännedom om individen.

Aktivitus arbetar med företag, idrottsföreningar och privatpersoner och är även återförsäljare av test- och träningsredskap från Monark Exercise.

Aktivitus grundades 2004 av Mattias Lundqvist och Sara Danielsson Lundqvist och finns i dagsläget i Göteborg och Stockholm.

Aktivitus Stockholm leds av Johan Hasselmark som alla ni multisportare känner från framgångar i bla senaste VM i Multisport. Han vet vad han pratar om när det kommer till uthållighet och delar gärna med sig av tips och tricks för ni ska bli mer effektiva i er träning.

Kolla här >>