Hitta rätt i Rumbleskogen med Silva

silva-till-rumble

Heja! Vi är superglada att kunna presentera Silva som vår nya partner. Silvas grejer är liksom ett måste för alla som gillar att vara ute och cruisa i skogen både dagtid och nattetid.

Så här började allt: En trio av svenska orienteringsmästare uppfann den vätskefyllda kompassen 1933, som var mer exakt och enklare att använda än andra sådana instrument. Varumärket Silva föddes. Samtidigt lanserades den första pannlampa, som stor innovation i olika områden av utomhussport. Även om mycket i företaget har förändrats, så förblir Silva kompasser det första valet för orienterare runt om i världen.

Silva är innovatörer inom outdoor utrustning, proffs på kompasser och pannlampor, inspiration för motionärer och dagligt stöd för proffsanvändare och en grym partner till Sthlm Rumble såklart! Skandinaviens vitt skilda årstider, speciellt de mörka och kalla vintrarna, och coola event som Sthlm Rumble sätter extra krav på utomhusutrustning, testade till dess gränser. Under de senaste åren har Silva fått flera utmärkelser för sina innovativa och estetiskt tilltalande pannlampor.

Silvas huvudsakliga affärsområden är inom Sport, Outdoor och Professionell. I vart och ett av dessa olika områden hittar ni relevanta produkter såsom pannlampor, kompasser, vätskebälten, vattentät förvaring, duffelbags, stegräknare, kikare, reflexvästar, cykelbelysning, termosar, professionella instrument, träningskläder och vandringsstavar.

Silva – inte bara kompasser! Kolla silva.se

Enjoy!