Skaffa din energi hos Feelalive.nu

Nutrixxion-Gel-XX-Force-1-Stueck-universal-40-g-d13efaa1d79741c760ef2f2f3e6c92e5

Feelalive Scandinavia AB har sedan sommaren tagit över webshop och befintliga leverantörsavtal från Bodyaction.nu och kommer att driva verksamheten vidare och utöka sortimentet. Med mål att bli den bredaste leverantören av kost- och energitillskott erbjuder vi helhetslösningar för uthållighetsidrottare, motionär som elit.

Vi hjälper föreningar och klubbar att hitta rätt i djungeln av energi- och kosttillskott, samtidigt bidrar vi med en medlemsrabatt.

Energi- och kosttillskott är en viktig byggsten för alla aktiva oavsett nivå, allt behövs inte och passar heller inte alla. Det är därför viktigt att du hittar rätt lösning för just din idrott och nivå.

Vi Hjälper till att sätta ihop paket som passar för den löpande träningen samt till specifika tävlingar tillsammans med våra diplomerade kostrådgivare.

Med våra samarbetspartner hittar vi produkter, tillbehör och lösningar för dig oavsett om det rör coachning, fystester eller andra analyser.

Feelalive är partner till Sthlm Rumble och kommer finnas på plats under tävlingen och förse er med energi från Nutrixxion.

Enjoy!