Sthlm Rumble – Den kompletta guiden hittar du här!

Hur ska man egentligen klara av något man inte provat förut?

Du kanske har sprungit en halvmara, lidingöloppet eller kört cykelvasan och trånar efter nya typer av utmaningar men tvekar när ordet multisport fladdrar förbi. En osäkerhet för många när det kommer till multisport är att man inte tror man klarar av det. Det kanske låter så här i ditt huvud.. “Nä.. men måste man inte vara typ elit och träna minst 20 timmar i veckan för att fixa det där?” Det är faktiskt inte så farligt som det låter. Historiskt så stämmer myten – det är sjukt jobbigt med multisport. Men förr i tiden handlade all multisport om att ta sig med olika medel vissa distanser och då långa och ofta över sjukt höga berg eller genom ganska ruggiga vatten. Dessutom bygger traditionell multisport på att du har, eller får hyra, alla pryttlar. Rätt coolt iofs att ligga inne med en ansenlig mängd äventyrsgrejer såsom klätterutrustning, kajaker, cyklar, GPS och diverse färgglada kompressionsplagg för alla ändamål. Men. Det blir en ganska dyr historia om du bara vill prova multisport.

Sthlm rumble handlar inte om specifika distanser utan en specifik tävlingstid på tre timmar. Tävlingen innehåller visserligen moment som klättring, paddling, slackline, simning och allt därtill vad terrängen tillåter och utrustningen till detta står Sthlm Rumble för. Du och din lagkompis väljer själva vilken väg och vilka äventyrsmoment ni tar. Konceptet är enkelt och du tävlar efter dina ambitioner och din förmåga. Och eftersom alla lag startar och går i mål samtidigt hamnar ingen på efterkälken och dessutom bidrar det till den härliga stämningen i målområdet när alla ska snacka av sig. En del skrönor lär det bli…

Vi kan konstatera att Sthlm Rumble är det enklaste sättet att testa multisport. Multisport har blivit tillgängligt. Din kompletta guide till multisport och succé i Sthlm rumble hittar du här nedan. Ladda hem den, spika upp den på väggen i fikarummet, på dass, i bastun eller hos nån polare som börjar se lite hängig ut.

Snart är det vår på riktigt. Ut och träna och testa nya grejer!

Ladda ner STHLM RUMBLE’S NOT YET WORLD FAMOUS SUCCESS GUIDE TO MULTISPORT 

Enjoy!

STHLM-RUMBLES-NOT-YET-WORLD-FAMOUS-SUCCESS-GUIDE-TO-MULTISPORT